August måneds BSA 2011 

Månedens BSA

 

DENNE MÅNEDS BSA ER MEDLEM NR. 1844 FRANK LUNDAGER SØRENSEN'S 1961 BSA A10GF

 

Efter nogle års tilløb anskaffede jeg mig en GF fra 61. Jeg havde kigget så længe på nettet, at min kone til sidst sagde ”Så køb da én”.
Jeg fandt en inden for en rimelig afstand og til en fornuftig pris. Sælgeren mente, at den var importeret fra England omkring år 2000, vistnok af en der arbejdede hos Vagn Jensen.
Den startede fint, lød godt og kørte tilfredsstillende, men så noget forsømt ud. Lige sådan en som jeg ledte efter. Efter et par testture, blev den kigget efter. Rigtig mange - læs alle - skruer skulle strammes!! Da de gamle ledninger alle var sorte og med utallige samlinger, blev et nyt ledningsnet monteret. Meget fusk/klyt skulle ordnes. Til sidst noget nyt gummi og et par pakninger til at holde igen på olien og den gik fint gennem synshallen.
Så skulle der benzin på og køres ture, men jeg spildte lidt på tanken og det fik malingen til at løbe efter benzinen ned på asfalten. Det så ikke så kønt ud, men stod godt til skærmene, der kunne være malet af den lokale børnehaveklasse. Delene blev sandblæste, og det afslørede adskillige buler og en utæt tank. En masse spartelmasse og flere lag maling og maskinen blev ret flot. Jeg valgte sort i stedet for den mærkelige blå den havde. Egentlig skulle den se ud som forsidebilledet på Haynes. Det kommer vel med tiden. Men nu ser den altså ud som på billedet.
Det næste er at finde et par lygteholdere der passer bedre end de, der er monteret.

 De historier der bringes på denne side, er ikke verificeret af Dansk BSA Klub.
Klubben står derfor ikke inde for at de er korrekte.