Begivenhedskalender

efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Classic TT 2022 på Ring Djursland

Classic TT 2022 på Ring Djursland 13. – 15. maj

Er et EM, NM og DM stævne for Classic motorcykelløb med deltagere fra det meste af Europa, og med en masse meget dyre, spændende og unikke motorcykler.

Der forventes omkring 200 Classic motorcykler til arrangementet på Ring Djursland, som bliver det største af sin art i Danmark nogensinde.

Programmet på Ring Djursland byder også på faldskærmsudspring, demonstration af el- motorcykler, opvisning af professionelle motorcyklister, samt træf fra flere MC / knallert klubber i Danmark, og meget andet.

Classic Motor Event Ebeltoft og Classic TT 2022

Vi håber at Classic Motor Event Ebeltoft og Classic TT 2022 på Ring Djursland, kan blive en meget stor festlig begivenhed for alle der elsker 2 hjulede køretøjer, fra hele sidste århundrede og til nu.

Vi har lavet et program for begivenheden i Ebeltoft, som omfatter udstilling af motorcykler, scootere og knallerter fra årg 1910 og til idag, som finder sted fredag eftermiddag ,og stor paradekørsel fra Ebeltoft til Ring Djursland lørdag formiddag. Parade kørslen slutter inde på selve motorbanen Ring Djursland, og vi håber foran et kæmpestort publikum. Deltagelse i disse aktiviteter giver gratis adgang til løbene på Ring Djursland hele weekenden.

Programmet for weekenden kan ses her: https://ctt.ringdjursland.com

Der skulle være noget på programmet for alle der er interesseret i motorcykler og er til fart og spænding.

Alle er velkomne i ryttergården for en kik på de mange spændende klassiske motorcykler og få en snak med deltagererne.

Aarhus Motor Klub mangler frivillige/hjælpere til vores arrangementer. Hvis der sidder nogen derude som kunne tænke sig at være en del af det og se løbene fra første parket, kan man melde sig til undertegnede eller finde flere oplysninger på AMK’s hjemmeside,

   https://www.amk-racing.dk/officials/